Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chia mag rendelés képes leírás - Chia.tlap.hu
részletek »

Chia mag rendelés - Chia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chia.tlap.hu » Chia mag rendelés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Azték zsálya mag

Azték zsálya mag

Az azték zsálya, vagy chia (Salvia hispanica) egy olyan egynyári növény, mely jellemzően Mexikóban és Guatemalában fordul elő. Magassága elérheti az egy métert is. Fehér és lila színű, gyönyörű virágai klaszterekben nőnek. Termése számtalan, a fekete és fehér minden árnyalatában előforduló apró mag. A dél-amerikai civilizációk a chiát, mint az egyik legfontosabb élelmiszer- és gyógynövényüket termesztették.

Chia mag a Mannavitától - Minősített chia mag

Chia mag a Mannavitától - Minősített chia mag

A Chia mag ennivaló, élelmiszer. A maja nyelvben a chia szó erőt, energiát jelentett, azt tartották, hogy a futáraik egész nap képesek voltak futni egy marék chia maggal. A chia magot még az aranynál is többre becsülték, főleg az orvostudományban.

Naturganik fekete chia

Naturganik fekete chia

A chia (Salvia hispanica L.) az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. Összetevők: chia mag fekete. Tápanyagtartalom 100g termékben: Energia: 1832kJ / 444kcal, Fehérje: 21,2 g, Szénhidrát: 4,9 g, Zsír: 31,4 g, telített zsírsavak: 3,8 g, Omega 6 zsírsav: 6,4 g, Omega 3 zsírsav: 18,5 g, Élelmi rost: 33,7 g.

Original Chia 500g

Original Chia 500g

A Chia mag Omega 3 zsírsavak, antioxidánsok, fehérjék, élelmi rostok, vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása. A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez szükséges tápanyagot.

Original chia mag fekete azték zsálya 100 gr

Original chia mag fekete azték zsálya 100 gr

A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás, remek vastagbél tisztító, ugyanis ténylegesen kipucolja az emésztőrendszert, így több értékes tápanyagot tud felszívni a szervezet, míg a hulladék kikerül az emésztőrendszerből.

Planetbio Chia magok, organikus táplálékkiegészítő, 100% bio

Planetbio Chia magok, organikus táplálékkiegészítő, 100% bio

A PlanetBIO Chia mag fehérjében is gazdag, így ideális táplálék lehet sportolók, testépítők, hoszszútávfutók számára. A Mexikóban őshonos Chia mag, más néven az Azték zsálya mag rendkívül gazdag többszörösen telítetlen zsírsavakban. A telítetlen zsírsavak hozzájárulhatnak az egészséges koleszterinszint stabilizálásához, ha étrendünkben a telített zsírokat lecseréljük az előzőekre.

Vitaking mychia 500g

Vitaking mychia 500g

A myChia az egyetlen olyan termék, amely a minőség és biztonság legmagasabb elvárásainak is megfelelt, így biztosítva, hogy minden étkezés alkalmával biztonságosan élvezheti a mag teljes értékét. A GAP és GMP szabvány biztosítja a kiváló mezőgazdasági és csomagolási folyamatot, amelyek láthatóak a csomagoláson, figyelembe véve a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóságot.

Tuti menü